Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 12-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 12-11-2000
Persbericht district De Leijgraaf

MAN NOG STEEDS IN KRITIEKE TOESTAND

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 38-jarige man uit Mariaheide levensgevaarlijk gewond in zijn woning aan de Steenovenstraat in Mariaheide aangetroffen. De politie had de melding gekregen dat er beneden in het huis gestommel gehoord was, en men durfde niet beneden te gaan kijken. Toen de politie omstreeks 3.00 uur ter plaatse kwam, lag de man met ernstig letsel beneden in de woning. Per ambulance werd hij in kritieke toestand overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg. De 37-jarige echtgenote van de man werd zaterdagochtend op het bureau aangehouden en in verzekering gesteld als mogelijke verdachte in dit misdrijf. Zij is inmiddels in verzekering gesteld. Gelet op de ernst van het misdrijf is er inmiddels een recherchebijstandsteam van 12 mensen geformeerd die de zaak onderzoekt.

WINKELDIEVEN

Een politieman heeft vrijdagavond, samen met de eigenaar van de kledingzaak, twee winkeldieven aan de Promenade in Uden aangehouden. De man had onder zijn jas een kostuum van 1149 gulden verstopt. Uit de tas van de vrouw kwam voor 500 gulden aan kleding tevoorschijn. Toen beiden bij de politieauto kwamen, zette de vrouw het op een lopen. Na een korte sprint kon ze achterhaald worden en ook nin de politieauto gezet worden. Beiden zijn overgebracht naar het bureau. Het gaat om een 22-jarige vrouw uit Amsterdam en een 26-jarige plaatsgenoot.

AUTO IN BRAND

Vrijdagavond is aan de Kiesbeemd in Boekel een auto uitgebrand. De 29-jarige bestuurder zag rook onder motorkap vandaan komen, voordat hij het wist stond de hele auto in lichterlaaie. De brandweer bluste het vuur.

AUTO GESTOLEN

Op een recreatiepark aan de Zeelandsedijk in Volkel is zaterdag een groene Hyundai H100 met het kenteken VN-VZ-90 gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie