Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten van het college van B&W Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 12-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Op zondag 12 november aanstaande verricht wethouder W.Vermunt de officiële opening van de expositie van beeldhouwwerk uit Zimbabwe op het adres Vedelring 184.

Subsidie voor Huurders Belangen Vereniging Etten-Leur

Burgemeester en wethouders hebben het subsidie voor de Huurders Belangen Vereniging Etten-Leur voor het jaar 1999 definitief vastgesteld op een bedrag van Hfl. 7.434,--. Voor dit jaar (2000) is het subsidie voor de belangenvereniging bepaald op een bedrag van Hfl. 7.140,--.

Eenmalige uitkering 2000

Burgemeester en wethouders hebben er kennis van genomen dat de Bestuurscommissie Sociale Zaken in het kader van het minimabeleid wederom een éénmalige uitkering verstrekt aan inwoners die daarvoor in aanmerking komen. De éénmalige uitkering dient om de gevolgen op te vangen, die kunnen ontstaan bij het langdurig op een minimuminkomen aangewezen zijn. Voor het jaar 2000 is de éénmalige uitkering bepaald op 365 gulden.

Onteigening t.b.v. Vosdonk-West/Parklaan-West

Burgemeester en wethouders hebben kennis genomen van het Koninklijk Besluit, waarbij goedkeuring is verleend aan het besluit van de gemeenteraad van Etten-Leur d.d. 29 mei j.l. tot onteigening van eigendommen in het plan Vosdonk-West-/Parklaan-West. Het college stuurt afschriften van het K.B. toen aan de betreffende eigenaren. Inmiddels is schriftelijk overeenstemming bereikt met alle eigenaren, behoudens met de Domeinen en Staatsbosbeheer. Met deze twee instanties wordt nog overleg gevoerd om overeenstemming te bereiken of om vervroegde ingebruikname van grond te regelen, zodat het werk in Vosonk-West/Parklaan-West kan doorgaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie