Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewelddadige beroving op Utrechtse Merwedekade

Datum nieuwsfeit: 12-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-11-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht Stad, EXTRA, 13.40 uur
Vervolgbericht diefstal met geweld

UTRECHT Op zaterdag 11 november werd omstreeks twaalf uur `s nachts een 40-jarige man uit Utrecht op gewelddadige wijze beroofd op de Merwedekade. Het slachtoffer werd tijdens het uitlaten van zijn hond, door een duopassagier van een passerende zwartkleurige scooter van achteren beetgepakt. Onder bedreiging van een mes moest de man zijn portemonnee afgeven. De man werd op grove wijze bedreigd en mishandeld met een mes. Het slachtoffer liep daarbij diverse snijwonden op, onder andere in het gezicht.

De daders van de beroving hebben het volgende signalement:

Dader 1 (met mes):
Negroïde man, 1.80 meter lang, fors (krachtig) postuur, leeftijd ongeveer 20 jaar, bol gezicht, kort kroeshaar, ongeschoren baard. Opvallend aan deze dader is het feit dat hij aan beide handen aan elke vinger een gouden ring droeg.

Dader 2 (bestuurder scooter):
Getinte huidskleur, vermoedelijk Indisch type, leeftijd ongeveer 17 jaar, lengte ongeveer 1.75 meter lang, tenger postuur, stijl achterover gekamd haar met veel gel.

De politie verzoekt getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben met betrekking tot dit misdrijf contact op te nemen met de politie te Utrecht, team Robuust, telefoonnummer:0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie