Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopavond 30km-buurten gemeente Zutphen

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

inloopavond 30km-buurten

Op maandag 13 november om 19.30 uur vindt er in de Hanzehof een inloop- en informatieavond over het Masterplan 30 km/u-gebieden plaats. Tijdens deze avond worden de resultaten van voorgaande sessies gepresenteerd. Vanuit het masterplan worden wijkverkeersplannen ontwikkeld. Voor deze wijkverkeersplannen worden begin 2001 wijkavonden georganiseerd. Iedereen in Zutphen zal daarvoor te zijner tijd een brief ontvangen.

In principe is de inloop- en informatieavond op 13 november alleen bedoeld voor personen en instanties die mee hebben geholpen met het ontwikkelen van dit masterplan. Heeft u echter niet deelgenomen aan het ontwikkelen van het masterplan, maar wilt u wel graag op 13 november komen, geef dit dan even door aan de heer G. van de Logt van de afdeling Wegen, Water, Groen van de Gemeente Zutphen. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 0575 - 587 347.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie