Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda Tweede Kamer 13 november 2000

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


De eerstvolgende plenaire vergadering vindt plaats op dinsdag 14 november aanstaande, te beginnen om 14.00 uur met het wekelijkse vragenuur.

MAANDAG 13 NOVEMBER

OPENBARE COMMISSIEVERGADERINGEN

Volksgezondheid, Welzijn en Sport: 10.15 tot ca. 18.00 uur Groen van Prinstererzaal

Agenda: notaoverleg met minister Borst-Eilers en staatssecretaris Vliegenthart (beiden Volksgezondheid, Welzijn en Sport) over de Zorgnota 2001 (met stenografisch verslag).

Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen: 11.15 tot ca. 23.00 uur Grote zaal

Agenda: notaoverleg met staatssecretaris van der Ploeg (Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) over de Cultuurnota 2001-2004 (met stenografisch verslag). Dit overleg is rechtstreeks te beluisteren via de draadomroep.

Financiën: 19.30 tot ca. 23.00 uur - Groen van Prinstererzaal
Agenda: wetgevingsoverleg met staatssecretaris Bos (Financiën) over de aanpassingswet inzake de Wet Inkomstenbelasting 2001 (met stenografisch verslag).

AANBIEDING

De voorzitter van de vaste Commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen neemt om 11.00 uur een petitie in ontvangst uit handen van een delegatie van de stichting Kinderen en Poëzie in het kader van de Cultuurnota 2001-2004 (hal Plein 2).

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Defensie brengen een werkbezoek aan de Britse Defensie Commissie van het House of Commons in London. De volgende leden nemen aan het bezoek deel: Timmermans (PvdA), Valk (PvdA, voorzitter), Van der Knaap (CDA), Van Baalen (VVD), Van den Doel (VVD), Van t Riet (D66).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie