Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SilverStream ondersteunt Econcert-evenement

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SilverStream onderstreept RosettaNet door ondersteuning Econcert-evenement

BILLERICA, USA / HOOFDDORP, 13 november 2000 - SilverStream Software Inc. (NASDAQ: SSSW), the eBusiness Platform Company, heeft vandaag haar betrokkenheid als RosettaNet Solutions Partner onderstreept door het EConcert-evenement van de organisatie te ondersteunen. Dit evenement duurt een week en behelst een bijeenkomst van de bedrijfstak om de aanvaarding te bevorderen van op RosettaNet gebaseerde oplossingen voor integratie en de keten van toeleveranciers. EConcert zet de kracht en industriële steun voor de RosettaNet-organisatie en standaarden luister bij.

SilverStream heeft specificaties van RosettaNet opgenomen in haar e-business platform voor het leveren van B2B-integratieoplossingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie