Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

OPTA over toegang tot mobiele openbare telefoonnetwerken

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OPTA

OPTA/IBT/2000/202855, d.d. 13 november 2000

Het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA) constateert in toenemende mate een behoefte aan beantwoording van vraagstukken op het gebied van bijzondere toegang tot mobiele openbare telefoonnetwerken. Het vraagstuk van de bijzondere toegang in algemene zin vormt een van de kernelementen van de Telecommunicatiewet en is ten nauwste verbonden met het vraagstuk van concurrentie op markten. De (Europese en nationale) wetgever heeft via de regelgeving enerzijds beoogd een regime te creëren waarbij onder bepaalde voorwaarden toegang voor derden tot netwerken van aanbieders met aanmerkelijke marktmacht mogelijk is. Achterliggend doel daarbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie