Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zaak dode vrouw Gealanden in Opsporing Verzocht

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Leeuwarden 13-11-2000 Dode vrouw Gealanden

Donderdag 21 september werd in een woning aan de Gealanden het levenloze lichaam gevonden van de 35-jarige Iraakse Nedal Mahmoud Al-Egeidi. De vrouw bleek door messteken op het leven te zijn gebracht. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat uit de woning van de vermoorde vrouw een GSM, merk Ericsson, Type T 10 S, zwarte kast met geel frontje (zie foto`s) werd weggenomen. Enige dagen na de moord is de desbetreffende telefoon in het bezit gekomen van de politie Leeuwarden. In verband met het onderzoek kan nog niet worden gezegd op welke wijze de telefoon bij de politie terecht is gekomen. Verschillende mensen zijn hierover reeds gehoord.

Vanavond, maandag 13 november zal in het programma `Opsporing Verzocht` van de AVRO op Nederland 1 opnieuw aandacht aan deze zaak worden geschonken. De politie vraagt getuigen, die de hier getoonde telefoon, die van het slachtoffer is geweest, herkennen en tevens of zij in de periode tussen 19 en 25 september deze telefoon nog in Leeuwarden hebben gezien.

De hoofdofficier van justitie te Leeuwarden heeft inmiddels een beloning van f 25.000.- uitgeloofd voor tips, die kunnen leiden tot de opsporing en aanhouding van de dader(s) van dit misdrijf. Reacties kunnen ook in de Arabische of Koerdische taal worden doorgegeven. Het recherchebijstandsteam (RBT) werkt nog met 20 rechercheurs aan deze zaak.

.

. .

.

. .
Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie