Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cliënten van start met Ernst & Young On Line

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ERNST AND YOUNG

Cliënten van start met Ernst & Young On Line

CLI.NTEN VAN START MET ERNST & YOUNG ON LINE

Ernst & Young in Nederland zet een nieuwe stap op weg naar de digitale ontsluiting van de eigen dienstverlening. Vanaf deze week nemen diverse grote Nederlandse ondernemingen en overheidsorganen deel aan een pilotproject van Ernst & Young waarin de on line dienstverlening centraal staat. De gebruikers vinden op het portaal van Ernst & Young On Line een mix van fiscaal-financieel nieuws, databanken en diverse business tools. Bovendien is het mogelijk om een adviesvraag (op fiscaal gebied) in te dienen.

Het Ernst & Young On Line project is gestart in de Verenigde Staten. Inmiddels hebben 1.350 bedrijven in de VS - waaronder Coca Cola, Amazon.com en United Airlines - een abonnement op de elektronische adviseur. Binnen Nederland is het on line systeem de afgelopen maanden eerst intern getest. Het starten van het pilotproject met externe gebruikers luidt de volgende fase van de digitale ontsluiting van de deskundigheid en kennis binnen Ernst & Young in. Op termijn zal Ernst & Young On Line alle diensten van accountancy, belastingadvies en juridische dienstverlening omvatten.

Elke dag vinden de gebruikers op www.eytaxonline.com, dat alleen toegankelijk is met een eigen wachtwoord, nieuws op fiscaal en financieel gebied alsmede het commentaar van specialisten van Ernst & Young op deze actuele ontwikkelingen. Bovendien zijn talrijke databanken te raadplegen, waaronder die van uitgeverijen als de Sdu. De On Line Tax Advisor maakt het mogelijk om via de PC een fiscale (advies)vraag in te dienen en beantwoord te krijgen. Ernst & Young On Line bevat tevens verschillende business tools, waaronder Doctracking. Dit instrument geeft de gebruiker toegang tot de digitale Ernst & Young-files van de eigen onderneming.

Door deze diversiteit van aangeboden diensten kan Ernst & Young beter aansluiten op specifieke behoeften van cliënten, gezamenlijke kennisontsluiting met cliënten tot stand te brengen en de toegevoegde waarde van on line dienstverlening bieden.

Aan het pilotproject nemen Nederlandse multinationals, bedrijven uit de bouw & installatie-branche, bedrijven uit de auto-industrie en enkele overheidsinstanties deel.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie