Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA organiseert debat over asiel- en migratiebeleid Europa

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Debatten over Europees asiel- en migratiebeleid Het CDA wil een discussie gaan voeren over de vraag hoe ook in de toekomst een rechtvaardig en humaan beleid gevoerd kan worden voor de bescherming van slachtoffers van mensenrechtenschendingen. Het gaat daarbij om vragen als: Wat is de verantwoordelijkheid van de Europese Unie? , Moeten alle lidstaten delen naar draagkracht?, Moet er een Europees asielbureau komen of uniforme asielprocedures? Over deze en andere vragen organiseert het CDA twee regionale debatten en een landelijk debat. Op maandag 13 november vindt in een nog nader te bepalen lokatie een regionaal debat plaats in Zuid-Holland. Dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie