Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Abenteuer-Chat GmbH verandert naam in Amadillo GmbH

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AMADILLO GMBH

Abenteuer-Chat GmbH wordt Amadillo GmbH

Laboe, Kiel - Het internetbedrijf Abenteuer-Chat GmbH wordt gereorganiseerd. Met de verandering van naam in 'Amadillo GmbH' wil het bedrijf de aandacht vestigen op haar specialisatie inzake het verkopen en opstarten van zoekmachines die werken volgens dezelfde beproefde techniek als haar eigen zoekmachines 'Amadillo.de' en 'Amadillo.com'.

De oude naam, die in 1998 werd gekozen bij de oprichting van het bedrijf, verwees naar de toenmalige taak als provider voor T-Online. Toen een jaar later met het internet werd begonnen en de hiermee samenhangende specialisering in zoekmachines zich ontwikkelde, was de firmanaam niet meer aangepast aan de realiteit. De directie heeft nu voor de sterk groeiende onderneming een naam gekozen die beter past bij het nieuwe specialisatiegebied en de naam van het prototype van de zoekmachine.

Met de nieuwe naam wordt niet alleen verwezen naar het prototype van het bedrijf, de internationale zoekmachine 'amadillo.de/amadillo.com', maar ook naar de verdere ontplooiing van het bedrijf: het aan een brede klantenbasis aanbieden van gespecialiseerde zoekmachines en de daarbij horende technologie.

Een zoekmachine van 'Amadillo GmbH' kan worden gebruikt als hulptool voor de verbetering en verhoging van het aantal hits op een reeds bestaande webpagina, maar kan ook zelfstandig als Premiumversie worden gebruikt en verkocht. Omdat de zoekmachine kan worden ingezet voor uiteenlopende toepassingen, zijn ondertussen al diverse gebruiksklare zoekmachines ontwikkeld.

Momenteel zijn afgezien van de eigen zoekmachines 'Amadillo.de' en 'Amadillo.com' twee regionale zoekmachines, 'Nordfinder.de' (voor Sleeswijk-Holstein) en 'Southfinder.de' (voor Beieren) operationeel en sinds enkele maanden met succes aanwezig op het internet.

'Amadillo GmbH' wil in de komende twee jaar marktleider worden op het gebied van niche-zoekmachines.

Amadillo GmbH
Am Honnigsol 13
D-24235 Laboe
Tel: 0049/4343.499555
Telefax: 0049/4343.499557
Email: (Team@amadillo.de)

13 nov 00 16:05

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie