Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asserweg in Haarlemmermeer afgesloten

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 9 november 2000

...AFSLUITING ASSERWEG: MAANDAG 13 NOVEMBER
TOT DONDERDAG 21 DECEMBER

Van maandag 13 november tot donderdag 21 december is de aansluiting, van de Asserweg op de Van Heuven Goedhartlaan, ter hoogte van de H. van Somerensingel, afgesloten. De kruising wordt in verband met de aanleg van de Zuidtangent en de reconstructie van de Van Heuven Goedhartlaan heringericht. Het verkeer kan gedurende deze periode de Asserweg in- en uitrijden via de andere aansluiting van de Asserweg op de Van Heuven Goedhartlaan, ter hoogte van Altenburg.
Als gevolg van de afsluiting van de Asserweg kunnen automobilisten met name op de H. van Somerensingel en de Van Heuven Goedhartlaan enige verkeersoverlast ervaren.
In eerste instantie stond de reconstructie van de kruisingen van de Van Heuven Goedhartlaan met de H. van Somerensingel en Altenburg voor november 2000 op het programma. Deze werkzaamheden zijn echter verschoven naar begin volgend jaar. De reden hiervoor is de start van de aanleg van een nieuwe fietstunnel onder de Van Heuven Goedhartlaan in maart 2001, ter hoogte van de Hoofdvaart. De Hoofdvaart westzijde wordt gedurende die werkzaamheden afgesloten. De H. van Somerensingel is voor de inwoners van Toolenburg dan de belangrijkste ontsluitingsroute. De reconstructie van het kruispunt van de Van Heuven Goedhartlaan met de H. van Somerensingel én de Asserweg moet daarom vóór 1 maart gereed zijn. De Zuidtangent is een openbaar vervoerverbinding van hoge kwaliteit tussen IJmuiden, Haarlem, Vijfhuizen, Hoofddorp, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Amsterdam-Zuidoost en IJburg. De Zuidtangent start in 2002 op het traject tussen station Haarlem en het Bijlmerstation.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie