Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 13-11-2000 Persbericht district Land van Cuijk

DIEFSTAL FIETSEN UIT SCHUURTJES

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een schuur bij een woning aan de Prof. v.d. Brinkstraat in Cuijk. Uit de schuur verdwenen twee fietsen. In dezelfde nacht is ingebroken in een schuur aan het Kruishout in Cuijk. De bewoner overliep een onbekende man. Deze zag desondanks kans om er met een fiets vandoor te gaan.

INBRAAK IN SCHUUR

Tussen zondagavond en maandagmorgen is ingebroken in een stal bij een woning aan de Cuijkseweg in Haps. De eigenaar mist een rijzadel, hoofdstel en dekens.

AANHOUDING SCHENNISPLEGER

De politie heeft maandagmiddag een man aangehouden op verdenking van openbare schennis. De man, die tot nu toe weigert zijn naam op te geven, is ingesloten. De man stapte in Nijmegen in de trein en viel vervolgens enkele vrouwelijke passagiers lastig. Even later bevredigde hij zichzelf waarop de conducteur de politie waarschuwde. In Boxmeer is hij uit de trein gehaald en aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie