Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 13-11-2000 Persbericht district Aa & Dommel

SLACHTOFFER ONGEVAL OVERLEDEN, Vught

De 21-jarige vrouw uit Wijbosch die zondagochtend ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de N65 onder Vught, is in de nacht van zondag op maandag in het Elisabethziekenhuis in Tilburg aan haar verwondingen bezweken. Na een inhaalmanoeuvre kwam ze met haar auto in de berm terecht en botste tegen een lantaarnpaal.

SNELHEIDSCONTROLE, Wijbosch

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Op het gedeelte waar 50 km/u gereden mag worden werden 120 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 18 te hard. De hoogste snelheid was 82 km/u. Op het gedeelte waar 80 km/u gereden mag worden werden 260 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 17 te hard. De hoogste snelheid hier was 99 km/u.

INBRAAK WONING, Helvoirt

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan Lijsterbes in Helvoirt. Een deur van de woning werd opengebroken. Een videocamera en Swarovskikristal werd gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, Boxtel

Zondagavond is vanaf het Schild in Boxtel een zwarte Tomos bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is ZQL-385.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie