Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussieavond vierde spoor gemeente Houten

Datum nieuwsfeit: 13-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Discussieavond vierde spoor 13 november 2000 .

vrijdag 6 oktober 2000 - Bron: NS Railinfrabeheer

Op 13 november aanstaande vindt de zogenoemde discussieavond plaats. Hiervoor heeft u zich op de informatieavond van 4 oktober jongstleden kunnen opgeven. Voor diegenen die niet op deze avond aanwezig konden zijn, maar die wel graag deel willen nemen aan de discussieavond geldt dat zij zich tot 20 oktober aanstaande alsnog kunnen inschrijven middels de antwoordkaart die op het Wooninformatiecentrum klaar liggen.

Tijdens de discussieavond wordt in groepen van maximaal 8 bewoners en onder aanvoering van een onpartijdige voorzitter gediscussieerd over de inpassing van de viersporigheid in Houten. De deelnemers staat hierbij een "denktank" ter beschikking: deskundigen van Railinfrabeheer, ingenieursbureau Holland Railconsult en de gemeente Houten zullen deze avond aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Wellicht ten overvloede: deze sessie is niet bedoeld om (nogmaals) een discussie te voeren over nut en noodzaak van het project, de situering van het vierde spoor (links en rechts van het bestaande spoor) en/of de ligging ervan (maaiveld). Deze zaken staan al vast. Ook aan de locatie en de afmetingen van de perrons van zowel station Houten Centrum als station Houten Castellum valt niet meer te tornen.

Er blijft ons inziens echter genoeg over waarover wel gesproken kan worden: wat moet er bijvoorbeeld volgens u gebeuren met de parkeerplaatsen en de fietsenstallingen langs het spoor die komen te vervallen, met de kiss-and-ridestrook of het oude stationsgebouw en de groenstrook langs de Spoorhaag. Wij zijn benieuwd naar uw mening en uw wensen ten aanzien van de manier waarop de nieuwe sporen in Houten ingepast moeten worden. Misschien heeft u wel ideeën waar wij nooit opgekomen zouden zijn.


Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie