Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.40 uur
Vernieler aangehouden

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG - Aan de Plevier werd maandagochtend om kwart voor tien een 24-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg aangehouden omdat hij een ruit van een pand van de Woonvoorziening ingooide. Ook bleek de man een auto te hebben bekrast die in deze straat geparkeerd stond. De man verklaarde dat hij het niet eens was met de geldende regels van de Woonvoorziening en zich daarom zo agressief gedroeg.

Snelheidscontroles

SOEST Op de Koningsweg werd maandagochtend van kwart voor acht tot half twaalf een snelheidscontrole gehouden. Er passeerden ongeveer 2400 autos het meetpunt. Waar 50 km/u toegestaan is, was de hoogst gemeten snelheid 80 km/u.

BAARN Van een uur tot drie uur werd maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden op de Torenlaan. Van de ruim 900 passerende autos reed 10% te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie