Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Definitief startsignaal regiotaxi Noord-Veluwe Hattum

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hattem

DEFINITIEF STARTSIGNAAL REGIOTAXI NOORD-VELUWE

De afgelopen weken heeft de ondertekening van de uitvoeringsovereenkomst Regiotaxi Noord-Veluwe plaatsgevonden. Deze ondertekening betekent het definitieve startsignaal voor de Regiotaxi Noord-Veluwe. De Regiotaxi is een nieuwe vorm van openbaar vervoer in de regio Noord-Veluwe en gaat op 1 januari 2001 van start. Dit vervoerssysteem is een initiatief van de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet en Oldebroek, het Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Noordwest-Veluwe en de provincie Gelderland. Arriva Personenvervoer zal het vervoer gaan verzorgen.

Iedereen, van jong tot oud, kan reizen met Regiotaxi Noord-Veluwe. De Regiotaxi brengt mensen van 'deur tot deur', maar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie