Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rockin' Nation de nieuwe breakdance sensatie

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rockin' Nation, de nieuwe breakdance sensatie

Enschede - Zal de breakdance rage uit de jaren tachtig herleven? Gezien de recente successen van de Bomfunk MC's uit Finland en Flying Steps uit Duitsland, lijkt ook Nederland er aan te moeten geloven. Hier is namelijk Rockin' Nation opgestaan, vier talentvolle breakdancers, een rapper en een DJ. Hun eerste single 'Breaking it down' is inmiddels verschenen en zeer enthousiast ontvangen.

Rockin' Nation is een initiatief van het producers duo BeatFreakz en managementbureau Stress Management. Een groep talentvolle breakdancers vormt de basis van Rockin' Nation. Ondersteund door rapper Max P. en DJ Chainsaw lijkt niets nationale en internationale roem in de weg te staan. Platenmaatschappij Spinnin' Records was er dan ook snel bij om 'Breaking it down' op hun Lucky Star label uit te brengen. De passende videoclip is al veelvuldig te zien op muziekzender The Box. Daarnaast stond Rockin' Nation al op de internationale muziekbeurs Popkomm in Keulen en werken zij mee aan de scholentour van Radio 538.

De laatste jaren zijn de breakdancers van Rockin' Nation al zeer succesvol gebleken bij nationale en internationale breakdance wedstrijden. Dit jaar werden zij twee keer Nationaal Kampioen. Ook rapper Max P. en DJ Chainsaw hebben hun sporen al lang verdient. Momenteel staat 'Breaking it down' hoog in de nationale tip 30.

afzender:

Rudy Nijhuis
Stress Management
Postbus 6200
7503 GE Enschede
tel: 053-4306225
fax: 053-4315021
info@stress.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie