Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Palm aanwezig op Mobile & Wireless

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

UITNODIGING PALM

Van handheld computer naar mobiele toegang tot het internet

Mobile & Wireless 14-16 November Stand 221, Zuidhal

Palm leverde de eerste handheld computer in 1996: een klein mobiel apparaat dat het managen en organiseren van zowel het persoonlijke als het professionele leven van mensen mogelijk maakt. Momenteel is Palm marktleider en beschikt zij over een marktaandeel van 78% op de wereldwijde handheld markt (IDC, 1999). De Palm productfamilie, inclusief de Palm m100, III en VII series, staat bekend om zijn unieke gedrevenheid om mobiele gebruikers overal sieenvoudige, gemakkelijke en mobiele oplossingen aan te kunnen bieden.

Innovaties & demonstraties
Op Mobile & Wireless zijn de nieuwste Palm-producten te zien, zoals de Palm m100 die door middel van één druk toegang biedt tot dagelijkse essentiële zaken, zoals de agenda, actielijst, adressenbestand, notities en spelletjes. Eén van de belangrijkste mogelijkheden die de Palm m100 biedt, is SMS, een eenvoudige manier om in contact te komen met vrienden.
De Palm Mobile Internet Kit maakt e-mail, instant messaging services, toegang tot het internet en webcontent mogelijk. Het is het eerste Palm product dat de Europese Palm gebruiker in staat stelt, om door middel van een GSM, mobiel verbinding te maken met het internet.

De Palm Mobile Internet Kit (MIK), dat geleverd wordt in de vorm van een CD-ROM, is een betaalbare oplossing dat makkelijk te instaleren is op elke Palm handheld, die wordt ondersteund door een Palm OS 3.5. Voor de handhelds die niet beschikken over de Palm OS 3.5 (de Palm III, Palm IIIx en de Palm V handhelds), biedt de Palm MIK als extra voordeel dat het de mogelijkheid biedt om het OS op te waarderen, waardoor de nieuwe draadloze applicatie en services mogelijk worden gemaakt. Toegang tot informatie op het internet, het uitwisselen van korte boodschappen (SMS) met behulp van een mobiele telefoon of modem, het sturen en ontvangen van e-mail; een complete softwareoplossing!

Interviewmogelijkheden
Henk Dinkelaar, Palm Country Manager Benelux, en Peter Blanken, Director van Southern Europe, kunnen meer vertellen over de strategie, de ontwikkelingen, producten en de toekomst van Palm. Maar ook de laatste trends, mobiel internet en ontwikkelingen op de handheld markt. Naast de Palm vertegenwoordigers zijn ook Palm partners als Pumatech, Meeting Maker, Sybase, MIES and TouchTech beschikbaar voor interviews.

Palm partners op de Palm stand
Naast de demonstraties van de nieuwste Palm-producten zullen tevens de Palm partners Pumatech, Meeting Maker, Sybase, MIES BV, PDA Systems en TouchTech het één en ander demonstreren en toelichten op de Palm stand. Pumatech heeft recent enkele producten gelanceerd, zoals Intellisync Versie 4.0 en Satelite Forms Versie 4.0, welke gedemonstreerd zullen worden. Ook zal er op de Palm stand een Intellisync Anywhere en Intellusync.com ? de Public Beta site getoond worden.
Meeting Maker Inc. introduceert en demonstreert het i-meeting product. Een realtime draadloze agendaoplossing ten behoeve van het Palm Computing Platform. Dit is vooral waardevol voor bedrijven die voor hun succes in grote mate afhankelijk zijn van samenwerking. Door i-meeting beschikken bedrijven over een uitgebreide, gezamenlijke realtime agenda dat beschikbaar is op mobiele apparaten met interactieve toegang.
iAnywhere Solutions, eigendom van Sybase Inc., wil de eerste provider worden van mobiele en draadloze E-Business producten en diensten. iAnywhere Solutions bouwt verder op het succes van Sybase?s Mobile en Embedded Computing divisie. Sybase zal een demonstratie geven van de SQL Anywhere Studio, een waardevol pakket dat datamanagement en enterprise synchronisatie levert, waardoor een snelle ontwikkeling en implementatie van gedistribueerde e-Business oplossingen mogelijk wordt gemaakt. SQL Anywhere wordt door 500 partners gebruikt als basis voor oplossingen op het gebied van gezondheidszorg, handel, overheid, energie, telecommunicatie, financiële dienstverlening en andere industrieën.
MIES BV introduceert en demonstreert het eerste systeem dat in een auto ingebouwd kan worden. Het dient als navigatiesysteem. Bovendien bevat het GSM-koppeling, e-mail functies, koppeling met het alarmsysteem en een tracking- en remote disconnect systeem.
PDA Systems zal de Aether Server Sync en enterprise oplossingen demonstreren. Deze toepassing maakt het voor bedrijven mogelijk om de Palm te laten synchroniseren met één server.
TouchTech heeft een applicatie voor restaurants ontwikkeld en zal deze demonstreren op de Palm stand.

Mobile & Wireless Inlooptheater
Op dinsdag 14 november tussen 14.00 uur ? 14.30 uur zal Peter Blanken, Retail Sales Director Southern, vertellen over de toekomst van Palm ?Van handheld computer naar mobiele toegang tot het internet?. Op woensdag 15 november tussen 19.00 uur ? 21.00 uur zullen de Palm Club en Eric Bos, Palm Sales Manager Benelux, meer vertellen over de ontwikkelingen van Palm.

ANTWOORDFAX

VAN HANDHELD TOT DRAADLOOS INTERNETTOEGANG

Mobile & Wireless
Palm stand 221, Zuidhal 14-16 November 2000

O Graag zou ik een interview willen met Peter Blanken, Retail Sales Director Southern, op 14/15 november om............... uur, over..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

O Graag zou ik een interview willen met Henk Dinkelaar, Country Manager Benelux, op 14/15/16 november om............... uur. over.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

O Graag zou ik een interview willen met Palm partner ..........................................................................,

op 14/15/16 november om............... uur.

O Ik kom langs bij de Palmstand 221 in de Zuidhal van Mobile & Wireless.

O Graag ontvang ik de persmap.

Naam:
...........???????????????????????????................................................

m/v

Publicatie:
...................?????????????????????????.............................................................


Telefoonnummer:
?????????????????????????................................................................................

Faxnummer:


E-mail:

Graag ontvangen wij uw antwoordfax voor 12 november aanstaande retour. Voor meer informatie kunt u bellen met:

Brodeur Worldwide
Döne Köycü
telefoon 020 - 346 20 00 fax: 020 ? 669 72 65 e-mail: (dkoycu@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie