Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Drenthe

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

GS-besluitenlijst d.d. 14 november 2000Nummer Openbaar Onderwerp Advies Beslissing GS
6.5/CW Ja IPO-adviescommissie Zorg, Cultuur en Sociale vraagstukken op 16 november 2000. Instemmen met de opmerkingen en aangeven wie de vergadering zal bezoeken. Conform, gedeputeerde De Vries, gedeputeerde Brink
6.6/BJZ Ja Jaarprogramma Kompas 2001 en de rol en betrokkenheid van de Ipsc bij de jaarprogramma's. De staten voorstellen het ontwerpprogramma vast te stellen en in te stemmen met de nota over de rol en betrokkenheid van de Ipsc bij de jaarprogramma's van het Kompas voor het Noorden. Conform.
6.7/BJZ Ja Kaderverordening subsidies Samenwerkingsverband Noord-Nederland(SNN)-2000. De staten voorstellen de Kaderverordening subsidies
SNN-2000 vast te stellen. Conform.
6.8/LG Ja Prestatieafspraak gedeputeerde staten van Drenthe en Landschapsbeheer Drenthe en wijze van subsidiëring.
1. Instemmen met de prestatieafspraak voor het jaar 2001.
2. Landschapsbeheer Drenthe meedelen dat na behandeling in de Statencommissie MWG een besluit over de wijze van subsidiëring van groene instellingen zal worden genomen.


1. Conform.2. Niet conform, in handen gedeputeerde Edelenbosch. 6.9/Aut Ja Eindrapportage Jaar 2000-probleem. De eindrapportage ter informatie sturen aan de Statencommissie BFE. Conform. 6.11/BJZ Ja Awb-bezwaarschrift drs. J. Lindenbergh inzake openbaarheid notulen RvC Airport Eelde. De Commissie van Advies adviseert eenstemmig de bezwaren niet-ontvankelijk te verklaren. Conform.

Akkoordstukken

Geen opmerkingen.

Mededelingen

Geen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie