Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verleende milieuvergunningen Voorschoten ter inzage

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten

Wet Milieubeheer
Verleende milieuvergunning
Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken bekend dat zij een nieuwe de gehele inrichting omvattende vergunning (Revisievergunning) hebben verleend aan Seperation technologies b.v. voor het in werking hebben van een assemblagebedrijf voor waterzuiveringsinstallaties aan de Rouwkooplaan 13 te Voorschoten.

De stukken liggen vanaf 14 november 2000 tot 28 december 2000 ter inzage bij het informatiecentrum van bureau Voorlichting en Communicatie van het gemeentehuis. Inzage is mogelijk dagelijks van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak 's middags en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Tijdens de terinzagelegging kan beroep op de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag) worden ingesteld door:

* adviseurs die advies hebben uitgebracht over het besluit;
* degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp;
* degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp;

* belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Op verzoek van indieners van een beroepschrift kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening treffen als, gelet op de betrokken belangen, niet gewacht kan worden op de beslissing in de hoofdzaak.

De vergunning treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Als in de beroepstermijn om een voorlopige voorziening wordt verzocht, treedt de vergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie