Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 14-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Dinsdagmiddag 14 november 2000 tot 16.00 uur
15:58 dinsdag 14 november 2000

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

VALTHERMOND
Aanrijding met letsel
Dinsdagochtend rond 7.00 uur is een 23-jarige automobilist uit Stadskanaal gewond geraakt bij een ongeval. Hij reed over de Drentse Mondenweg achter een tractor met aanhangwagen. Deze werd bestuurd door een 26-jarige man uit Valthermond. De automobilist merkte de tractor te laat op en botste tegen de achterzijde. Met verwondingen aan zijn gezicht is hij overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis in Groningen.

COEVORDEN
Uit de auto geknipt
Dinsdagmorgen even na 8.00 uur is een 32-jarige vrouw uit Coevorden na een ongeval bekneld geraakt en uit haar auto geknipt. Ze botste op de kruising van de Euregioweg met de Rondweg tegen een vrachtwagen, die werd bestuurd door een 22-jarige man uit Coevorden. Nadat de vrouw was bevrijd werd ze overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg. Na onderzoek bleek het letsel mee te vallen.

BEILEN
Auto-inbraken
Aan de Stroom is afgelopen nacht een auto opengebroken. Uit deze auto werd een minidisc gestolen. Van een andere auto werden 'alleen' de portiersloten vernield. Een 27-jarige man uit Beilen deed aangifte van de diefstal; een 43-jarige plaatsgenoot meldde de vernieling.

NIJEVEEN
Inbraak
Maandagnacht tegen 3.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Dorpsstraat. De 33-jarige bewoner hoorde omstreeks die tijd lawaai. Dinsdagochtend bleek er te zijn ingebroken. Een lege kassalade was de enige buit
Het schadebedrag is groter.

EMMEN
Inbraak
Zondagnacht is ingebroken in een videotheek aan de Balingerbrink. Daarbij is voor een paar duizend gulden aan rookartikelen en telefoonkaarten buitgemaakt. De daders zijn vermoedelijk via het dak binnengekomen. De 38-jarige eigenaar deed aangifte.

ASSEN
Winkeldief krijgt winkelverbod
Dinsdagmiddag rond 12.30 uur werd een 40-jarige Assenaar betrapt bij de diefstal van twee flessen wijn. Hij was al zwaar onder invloed van drank. In overleg is besloten deze zaak met een winkelverbod af te doen.

EMMEN
Schade betaald
De 41-jarige Emmenaar die afgelopen nacht is aangehouden vanwege vernieling, heeft na het afleggen van een verklaring direct het schadebedrag van F150.- betaald. Daarnaast kreeg hij een snelrechtdagvaarding.

ANNEN
Fietscontrole
Bij een controle, samen met verkeersouders, heeft de politie 375 fietsers gecontroleerd. 21 fietsen voldeden niet aan de eisen. Geen bel, geen verplichte reflectoren, en slechte remmen kwamen het meest voor.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie