Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond HSL-Zuid Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Informatieavond HSL-Zuid

Eind juli van dit jaar is de aannemer gecontracteerd voor het tracédeel Zuid-Holland Midden van de HSL-Zuid. Dit deel loopt van de A20 in Rotterdam tot Rijnwoude. Hier en daar zijn al enkele voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, maar nu zal de hoofdaannemer snel op diverse plaatsen tegelijk van start gaan. In de maand november organiseert de Projectorganisatie HSL-Zuid daarom samen met de aannemer een aantal informatieavonden in de diverse gemeenten langs de toekomstige lijn.

Woensdagavond 15 november van 19.30 tot 22.00 uur vindt deze informatieavond voor de gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs plaats. De aannemer zet die avond in een presentatie uiteen welke werkzaamheden wanneer in deze gemeenten gaan plaatsvinden voor de aanleg van de half verdiepte open bak. Daarnaast zal hij onder andere toelichten welke wegen als bouwweg t gaan worden gebruik en waar de werkterreinen komen. Er wordt op deze avond ruim gelegenheid geboden om vragen te stellen. De avond eindigt om 22.00 uur.

U bent van harte welkom op deze avond.

Datum: woensdag 15 november 2000
Locatie: Berghonk (naast gemeentehuis) Burg. Van Oostenweg 4, Bergschenhoek
Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Vragen? Bel de gratis HSL-informatielijn: 0800 - 475 9843.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie