Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Proef gratis bewaakte fietsenstalling Deventer verlengd

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

PERSBERICHT

week 47, 15 november 2000

PROEF GRATIS BEWAAKTE FIETSENSTALLING LAMME VAN DIESEPLEIN VERLENGD

De gratis bewaakte fietsenstalling op het Lamme van Dieseplein in de Deventer binnenstad is een groot succes. Zaterdag 11 november stalde de tienduizendste bezoeker haar vehikel in deze door Sallcon bemande stalling. De proef met de fietsenstalling zou oorspronkelijk eind december aflopen. Het college van burgemeester en wethouders heeft vanwege het succes besloten de proef met de stalling te prolongeren tot en met juni 2001. Op donderdag zijn de openingstijden uitgebreid.

De tijdelijke fietsenstalling is een van de maatregelen van het gemeentebestuur om de bereikbaarheid van de binnenstad te verbeteren. De stalling is geopend op donderdag van 9 tot 21 uur, op vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Met het oog op de komende feestdagen is de stalling ook geopend op koopzondagen, op 3 december van 11.30 tot 17 uur en op 17 december van 10.30 tot 17 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie