Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening zwembad Van Sonsbeeck Breda in januari verwacht

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

OPENING ZWEMBAD VAN SONSBEECK EIND JANUARI VERWACHT

De officiële opening van zwembad Van Sonsbeeck vindt naar verwachting eind januari plaats. De werkzaamheden rondom het zwembad vergen iets meer tijd waardoor het zwembad begin januari nog niet open kan. De planning en voorbereidingen zijn nu gericht op de vierde week van januari 2001.

De aanleg en inrichting van het voorterrein van het zwembad Van Sonsbeeck - entree fietsenstalling en parkeerplaatsen - kosten iets meer tijd. Dit komt onder meer omdat er gecompliceerde beschermende maatregelen genomen moeten worden rond de monumentale boom bij de entree. Ook is er sprake van langere levertijden van de fietsenrekken en is extra tijd nodig voor het aanleggen van de parkeerplaatsen. Eind januari 2001 kan de bereikbaarheid van zwembad Van Sonsbeeck naar behoren worden verzekerd. Uiteraard onder het voorbehoud dat de weersomstandigheden in de periode december en januari meewerken.

De keuze om de opening enkele weken vooruit te schuiven heeft ook gevolgen voor de voorgenomen sluiting van het Sportfondsenbad aan de Vierwindenstraat. Inmiddels is met de ontwikkelingscombinatie Chassé-CV afgesproken dat dit zwembad de eerste weken van 2001 in gebruik kan blijven.

Breda, 15 november 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie