Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PT-bestuur akkoord met registratieverordening glastuinbouw

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PT-bestuur akkoord met registratieverordening glastuinbouw

Alle glastuinders en andere tuinbouwbedrijven met meer dan 2.500 vierkante meter glas zijn vanaf 1 januari 2001 verplicht bij te houden hoeveel meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en energie zij verbruiken. Dat heeft het bestuur van het Productschap Tuinbouw (PT) op 14 november jongstleden besloten.

Het besluit van het PT geldt alleen voor het jaar 2001. Het productschap heeft op uitdrukkelijk verzoek van de vakgroep glastuinbouw van LTO Nederland de registratieverordening vastgesteld. Het doel van de registatieplicht in 2001 is om per gewasgroep een overzicht te krijgen van het verbruik van energie, gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie