Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boekhoudpakket te huur op internet

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Bron: 7x24
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Speciaal boekhoudpakket op internet voor leken-ondernemers

Ondernemers die niets van boekhouden weten kunnen op de nieuwe site www.boekbank.nl
zelf hun boekhouding voeren. Aan de hand van een paar vragen wordt van elke factuur en betaling een boekhoudmutatie gemaakt. Het pakket houdt automatisch de balans en de verlies- en winstrekening bij, en doet de BTW-aangifte. En binnenkort kunnen bedrijven ook factureren en aanmanen.


Omdat het pakket via internet ter beschikking wordt gesteld is in feite sprake van het huren van software. BoekBank kost dan ook een vast bedrag per maand, all-in en ongeacht het gebruik. Bedrijven hoeven niet meer te investeren in software en hoeven geen onderhoudsabonnement af te sluiten. Ook het maken van backups is niet meer nodig.

Via BoekBank heeft een ondernemer zijn administratie 24 uur per dag online, vanaf elke locatie.

Om de veiligheid van de gegevens te waarborgen is voor strenge veiligheidsmaatregelen gekozen. Zo wordt de site beveiligd tegen ongeoorloofd gebruik, en wordt de verzonden informatie versleuteld met de nieuwste encryptietechnieken. Daarnaast is een onafhankelijk bureau, gespecialiseerd in internet-security, belast met de voortdurende bewaking van de site.

Hans van Heertum

Noot redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Hans van Heertum
7x24
Deccaweg 38
Postbus 12345
1100 AH Amsterdam
Telefoon: 020-6113553
Fax : 020-6117583
www.7x24.nl
email: hans@7x24.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie