Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe generatie netwerken; congres NGN groot succes

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tiel, 15 november - Op 8 november jl. vond in De Doelen te Rotterdam het 4de jaarlijkse congres van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) plaats. Het congres bracht een groot aantal netwerk- en systeembeheerders, IT managers en andere experts bijeen voor het uitwisselen van ervaringen en visies over de toekomst verwachtingen op het gebied van ICT en netwerken.

Het NGN congres bood een hooggekwalificeerd conferentieprogramma, met een twintigtal lezingen door gerenommeerde sprekers. Daarnaast konden de bezoekers met hun IT-vragen terecht bij een aantal experts en was er een beursvloer ingericht. Door vooraanstaande vertegenwoordigers uit de IT branche werd ingegaan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie