Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke afsluiting deel Tractaatweg in Zuid-Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland

Tijdelijke afsluiting deel Tractaatweg (Z-Vlaanderen)

Komende woensdag en mogelijk ook donderdag (15 en 16 november) wordt een deel van de Tractaatweg (N253) overdag afgesloten voor het verkeer.
Het wegvak tussen het kruispunt Axelse Sassing en het kruispunt Sparkspolder in de richting van Terneuzen is dan niet beschikbaar vanaf negen uur `s morgens tot vier uur `s middags. Het verkeer vanuit Westdorpe/Zelzate naar Terneuzen wordt omgeleid via de Industrieweg, Oostkade (N686). Het verkeer in de tegenovergestelde richting moet op de Tractaatweg rekening houden met oponthoud vanwege een snelheidsbeperking.
De maatregelen zijn nodig om werkzaamheden uit te voeren aan de bebakening en de markering op het wegvak.
De bewoners en andere belanghebbenden zijn schriftelijk geïnformeerd over de op handen zijnde werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande maatregelen.
Bij gunstig weer kan het karwei in één dag, dus op woensdag, geklaard zijn; bij veel regen is ook de donderdag en eventueel zelfs de vrijdag nodig.

10 november 2000, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 93/2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie