Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klimaatfilm gratis vertoond aan publiek in Omniversum

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

www.minvrom.nl

Minvrom: Klimaatfilm gratis vertoond aan publiek

De speciaal voor de klimaatconferentie gemaakte grootbeeldfilm .The straw that breaks the camel.s back..?. is vanaf 15 tot en met 24 november gratis toegankelijk voor het publiek. De spectaculaire IMAX-film die ruim een kwartier duurt, wordt dagelijks om 9.30 en 10.00 uur vertoond in het Omniversum. De film toont op een indrukwekkende manier de effecten van klimaatverandering in diverse delen van de wereld.

De film is voor het eerst vertoond tijdens de openingsceremonie van de 6e VN wereldconferentie over klimaatverandering. De filmbeelden voor de film zijn onder andere opgenomen in Peru, de VS, Schotland, Mali en Nederland. De filmmuziek is gecomponeerd door Angelo Badalamenti (o.a. Twin Peaks) . Filmproducent is Kees Groenewegen; regisseur is Frank Schots.

Het Omniversum, de filmzaal die de bezoeker aan alle kanten omhult, ligt aan de President Kennedylaan 5 in Den Haag en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (tram10, en buslijnen 4 en 14).

Meer informatie:
Nederlands perscentrum (Host Government Press Liaison) op de VN wereldconferentie over klimaatverandering (CoP6); 070 322 4420

14 nov 00 16:58

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie