Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten N-Brabant, district Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 15-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 15-11-2000 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLES ST. MICHIELSGESTEL

Bij een snelheidscontrole op de Bossebaan zijn 405 automobilisten bekeurd. Tussen 12.45 en 15.50 uur passeerden 3322 voertuigen de controlepost. De snelste reed 94 km/uur. Woensdagmorgen tussen 07.30 en 12.40 uur zijn op de Bossebaan nog eens 407 van de 3450 passerende automobilisten op de bon gegaan. De controles vinden daar plaats in het kader van wegwerkzaamheden en waarvoor een snelheidslimiet van 50 km/u is ingesteld.

BOETE VOOR WINKELDIEFSTAL, VUGHT

Een 51-jarige inwoonster van s-Hertogenbosch heeft een boete van F 240.= opgelegd gekregen. De vrouw verliet dinsdagmiddag rond 17.20 uur een drogisterij en nam en passant een doos met speelgoed (waarde onbekend) weg. Ze werd hierop aangehouden en aan de politie overgegeven.

AUTODIEFSTAL, BOXTEL

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Prins Hendrikstraat een grijze Opel Kadett ontvreemd. De auto is dezelfde nacht teruggevonden op de Arlonstraat in s-Hertogenbosch.

WONINGINBRAKEN, BOXTEL

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in twee woningen aan de Leyert in Boxtel. Daarbij zijn een computer en twee handtassen met persoonlijke spullen weggenomen. De toegang werd in beide gevallen verkregen door de zogenaamde flippermethode.

VERKEERSCONTROLE, SINT OEDENRODE

Bij een verkeerscontrole op de Veghelseweg en de Schijndelseweg zijn woensdagmorgen 17 bromfietsers en fietsers bekeurd die aan de verkeerde zijde van de weg reden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie