Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse CO2-reductie-instrumenten in beeld

Datum nieuwsfeit: 16-11-2000
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

Persexcursie: Nederlandse CO2-reductie-instrumenten in beeld gebracht!

Het Projectbureau CO2-reductieplan en Senter organiseren in het kader van de Klimaatconferentie in Den Haag een persexcursie naar twee grootschalige CO2-reductieprojecten: een energiecentrale die afvalhout vergast en het gas gebruikt als brandstof, en een glastuinbouwcomplex waar CO2 van een industrieel chemisch complex gebruikt gaat worden. De excursie vindt plaats op donderdag 16 november 2000.

De dreigende klimaatveranderingen hebben gevolgen voor de gehele samenleving. Om deze ontwikkeling een halt toe te roepen, heeft de Nederlandse overheid een klimaatbeleid ontwikkeld. In overeenstemming met de afspraken gemaakt op de klimaatconferentie in Kyoto (1997) streeft Nederland ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie