Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten gemeente 's-Gravenzande

Datum nieuwsfeit: 16-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Gravenzande

Bouwplannen

Westland Materiaal B.V., Nieuweweg 1 te Poeldijk, heeft gemeld voornemens te zijn een transformatorstation te bouwen op het perceel kadastraal bekend gemeente 's-Gravenzande, sectie I, nummer 5638, plaatselijk bekend Tuinveldlaan 3.

Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan 'Buitengebied', omdat ingevolge de ter plaatse geldende bestemming 'Agrarische doeleinden' de bouw van een transformatorstation niet is toegestaan.

Burgemeester en wethouders zijn op grond van artikel 7, lid 1, sub a, van de voorschriften van het bestemmingsplan 'Buitengebied' bevoegd voor het bouwplan vrijstelling te verlenen voor het bouwen op grond met de bestemming 'Agrarische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie