Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cartoon Network reikt Golden Cow 2000 uit

Datum nieuwsfeit: 16-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Amsterdam, 15 november 2000

Cartoon Network reikt Golden Cow 2000 uit aan de beste inzending van het Holland Animation Film Festival

Tijdens het Holland Animation Filmfestival dat van 15 tot en 19 november gehouden wordt in Utrecht hebben filmstudenten cartoons ingezonden waarmee ze de Gouden Cow kunnen winnen voor de beste experimentele Hollandse Cartoon.
In totaal zijn er 61 cartoons bij de HAFF binnengekomen en heeft een selectiecommissie daaruit 26 filmpjes gekozen die op het Animatiefestival worden getoond. Daarnaast worden vanaf 16 november de studentencartoons dagelijks om 23.00 uur uitgezonden op Cartoon Network. De uitzendingen worden afgesloten op zondagavond 3 december.
De kijkers kunnen via de website van www.CartoonNetwork.nl op hun favoriete studentenfilm stemmen en bepalen wie uiteindelijke de publieksprijs krijgt. Kijkers die stemmen dingen mee naar vele cartoonprijzen waaronder een originele tekening van de Cartoon I M Weasel.

Winnaar naar studio's in Los Angeles

De winnende regisseur van de studentencompetitie krijgt een reis aangeboden naar de Cartoon Network studio's in Los Angeles.
De winnaar wordt in januari 2001 bekendgemaakt.

Inzendingen ook te zien op Internet

De studenten-animaties zijn ook te zien via www.CartoonNetwork.nl. of www.awn.com/haff/


Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie