Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Ook hypotheken veranderen door IB 2001'

Datum nieuwsfeit: 16-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Ook hypotheken veranderen door IB 2001

Het Verbond heeft zijn leden in een circulaire geïnformeerd over de belangrijkste wijzigingen door de invoering van het nieuwe belastingstelsel op het terrein van hypotheken. Hoewel de hypotheekrenteaftrek grotendeels gehandhaafd blijft, kan het nieuwe stelsel voor consumenten toch grote gevolgen hebben. Het Verbond roept verzekeraars op tussenpersonen en consumenten hierover goed voor te lichten.

Het nieuwe belastingstelsel betekent een belastingverlaging voor alle burgers. Daardoor wordt de aftrekpost hypotheekrente aanzienlijk kleiner. De nettolasten voor huizenbezitters zullen daardoor stijgen. Voor hypothecair financiers betekent dit dat voor nieuwe financieringen de woonquotes ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie