Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadsbehandeling Stadsvisie Oosterhout in januari 2001

Datum nieuwsfeit: 16-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oosterhout

Raadsbehandeling Stadsvisie in januari 2001

College wil tijd nemen voor zorgvuldige behandeling

Het college van b. en w. heeft besloten het raadsdebat over de Stadsvisie nog een maand op te schuiven. Dat debat zal nu in januari 2001 plaatsvinden.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de raad in zijn vergadering van november een besluit over de Stadsvisie zou nemen. Vanwege het laat binnenkomen van het advies van de Provinciale Planologische Commissie is behandeling vervolgens opgeschoven naar december. Deze week hebben b. en w. besloten het debat pas in januari te laten plaatsvinden.

Voor uitstel zijn twee redenen aan te voeren. Allereerst is de raadsvergadering van december al zwaar belast met onderwerpen als de toekomst van De Bussel, de Visie Buitengebied en herstructurering van de WAVA. Daarnaast willen b. en w. zichzelf iets meer tijd en gelegenheid gunnen om de discussie over de Stadsvisie op een zorgvuldige wijze af te ronden. "Het is een onderwerp dat van groot belang is voor de toekomst van onze stad. Zon onderwerp heeft daarom recht op een zorgvuldige behandeling. Door te besluiten het raadsdebat uit te stellen, wordt die zorgvuldigheid beter gegarandeerd", aldus wethouder Gerbrands, binnen het college verantwoordelijk voor de Stadsvisie.

Oosterhout, 16 november 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie