Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking prijs voor ideeën mobiliteit Noord-Brabant

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Gezocht: baanbrekende ideeën over mobiliteit

Voor de tweede keer op een rij organiseert de provincie Noord-Brabant de 'Van A => B prijs'. Alle inwoners van Brabant worden uitgedaagd om een oplossing te bedenken om sneller en veiliger van A naar B te kunnen. Ideeën kunnen variëren van vliegende auto's, ondergrondse tunnels tot zeppelins. De beste inzending beloont de provincie met de 'Van A => B prijs'. De prijsuitreiking vindt plaats op 17 november 2000 in het provinciehuis.

Het doel van de prijs is het behouden en verbeteren van de mobiliteit in Brabant. De winnaar van de 'Van A => B prijs' 2000 ontvangt een mooie beloning. Naast een fraai vormgegeven kunstwerk is er voor het beste voorstel van dit jaar een geldbedrag van maximaal Hfl. 5.000,- beschikbaar. De verdeling van het prijzengeld is afhankelijk van het aantal en de aard van de inzendingen. Daarnaast kijkt de provincie naar de mogelijkheid om het winnende voorstel zo snel mogelijk uit te voeren.

Iedereen die denkt een oplossing te hebben voor het verbeteren van de leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid van Brabant, kan meedoen aan de 'Van A => B prijs'.
Geïnteresseerde Brabanders kunnen een brochure aanvragen bij Bex* van der Schans, telefoonnummer 040 294 52 52.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie