Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vandaag in de Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


VRIJDAG 17 NOVEMBER

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Defensie brengen een bezoek aan TNO te Soesterberg. De volgende leden nemen aan het bezoek deel: Valk (PvdA), Van t Riet (D66), Van der Knaap (CDA), Harrewijn (GroenLinks) en De Swart (VVD).

MAANDAG 20 NOVEMBER

OPENBARE COMMISSIEVERGADERINGEN

Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Justitie: 10.15 tot ca. 18.00 uur Groen van Prinstererzaal
Agenda: notaoverleg met de ministers De Vries (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en Korthals (Justitie) over veiligheid en politieaangelegenheden (met stenografisch verslag).

Financiën: 11.15 tot ca. 23.00 uur - Thorbeckezaal
Agenda: wetgevingsoverleg met staatssecretaris Bos (Financiën) ter voorbereiding op de plenaire behandeling van de veegwet en tariefwet inzake het Belastingplan 2001 (met stenografisch verslag).
Dit overleg wordt rechtstreeks uitgezonden via de draadomroep.

DELEGATIEBEZOEK PARLEMENT VAN KAZACHSTAN

Een delegatie uit het parlement van de Republiek van Kazachstan brengt tot en met vrijdag 1 december een bezoek aan de Tweede Kamer. Het bezoek staat in het teken van workshops en lezingen waarin de delegatieleden uit Kazachstan inzicht wordt gegeven in de wijze waarop in ons land wetten tot stand komen. De voorzitter van de Tweede Kamer, mevrouw Jeltje van Nieuwenhoven, zal de delegatie om 10.00 uur verwelkomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie