Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PINS 'kaapt' domeinnaam Boeing.747

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

PINS 'kaapt' Boeing.747

PINS (hosting en domeinregistratie) is 15 november 2000 van start gegaan met de registratie van persoonsdomeinen in de NL-zone. PINS speelt in op de mogelijkheid om ook particulieren een domeinnaam te laten registreren.

De registratie van domeinnamen heeft de afgelopen maanden een grote vlucht genomen. In Nederland zijn inmiddels bijna 500.000 .nl-domeinnamen geregistreerd. Voorheen konden deze domeinnamen alleen maar worden geregistreerd door een bedrijf of zelfstandig ondernemer.

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (http://www.sidn.nl) heeft met ingang van 15 november haar regelgeving dusdanig aangepast dat het nu mogelijk is voor particulieren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie