Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe pan-Europese Channel strategie van Legato Systems

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Nieuwe pan-Europese Channel strategie van Legato Systems

Hoofddorp, november 2000 - - Legato Systems Inc., leider op de enterprise storage management softwaremarkt, gaat haar partnerkanalen in geheel Europa stoomlijnen en verenigen. Nieuwe opleidingsprogramma's en communicatie-initiatieven worden ingezet om Legato's partners te ondersteunen. Op deze manier kunnen zij beter tegemoetkomen aan de groeiende eisen die organisaties hebben op het gebeid van complex opslagbeheer.

Legato gaat regelmatig trainingen verzorgen en biedt eveneens een jaarlijks certificatieschema om de consultancy-expertise van haar partners te verbeteren. Partners kunnen hierdoor oplossingen ontwerpen en implementeren die geheel voldoen aan de gebruikerseisen met betrekking tot ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie