Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spoorwegovergang Lage Vaartkant Etten-Leur wordt vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Spoorwegovergang Lage Vaartkant wordt vernieuwd

NBM-Rail Projecten gaat in opdracht van Railinfrabeheer werkzaamheden uitvoeren aan de spoorbaan in Etten-Leur. De overweg Lage Vaartkant wordt vernieuwd, inclusief de bestrating op en rond de overweg. De werkzaamheden vinden plaats in de periode van 15 november tot 17 december. Er wordt voornamelijk overdag gewerkt, maar in dit geval is het noodzakelijk om soms ook 's nachts te werken. Dit is veiliger voor de baanwerkers. Bovendien is er 's nachts minder verkeer dat hinder ondervindt van de gesloten overgang.

De nachtelijke werkzaamheden zijn gepland op de volgende data: Van zaterdag 25 november 23.00 uur tot zondag 26 november 15.30 uur;
Van zondag 26 november 23.00 uur tot maandag 27 november 7.00 uur; Van zaterdag 2 december 23.00 uur tot zondag 3 december 15.30 uur; Van zondag 3 december 23.00 uur tot maandag 4 december 7.00 uur; Van zaterdag 16 december 23.00 uur tot zondag 17 december 8.00 uur.

Gesloten overweg
De overweg Lage Vaartkant zal in de nachten van zaterdag op zondag, én op zondag 26 november en zondag 3 december overdag afgesloten zijn voor al het verkeer. De omleiding wordt aangegeven door middel van verkeersborden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie