Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten actie 'de scholen zijn weer begonnen' Capelle

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Resultaten actie de scholen zijn weer begonnen

Op woensdag 23 augustus jongstleden werd bij OBS West een actie gehouden om aandacht te vragen voor de parkeer- en verkeersproblemen bij de grootste basisschool van Nederland. Rondom de school was het regelmatig een grote verkeerschaos door foutparkeerders en automobilisten die het inrijverbod negeerden. Tijdens de actie deelden agenten folders en stickers uit aan alle kinderen en ouders. Op donderdag 24 augustus werd de actie herhaald. De actie werd door de ouders zeer op prijs gesteld.

Op dinsdag 29 augustus hield de politie een bromfietscontrole op de Lijstersingel, de Kanaalweg en de Alkenoord in Capelle. De politieagenten controleerden in totaal 65 bromfietsen op technische gebreken en (top)snelheid. Daarnaast werd gekeken of er geen gestolen bromfietsen bij waren. Hierbij werd gebruik gemaakt van een nieuw beveiligingsmiddel, de data-tagscanner. De controle resulteerde in 22 processen-verbaal inzake technische mankementen. Met de data-tagscanner werd tevens l gestolen bromfiets opgespoord.

Voor meer informatie over deze en toekomstige acties kunt u contact opnemen met de verkeersveiligheidscoördinator, de heer B. van Lent, telefoon 284 87 15.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie