Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitaal Stadhuis Leiden breidt uit

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Digitaal Stadhuis breidt uit

BESTUURSDIENST - Speciaal voor Leidse jongeren is er sinds kort een eigen ruimte in het Digitale Stadhuis, de website van de gemeente Leiden. In het jongerendeel, dat is te vinden onder Publieksdiensten, is in het kort te lezen wat er in de papieren gids 'Wegwijs voor Jongeren' staat en waar die gids verkrijgbaar is.

Ook nieuw is de afdeling 'Statistiek', met informatie over bijvoorbeeld het inwonertal en de oppervlakte van de gemeente Leiden. Bovendien is een link opgenomen naar een site buiten het Digitale Stadhuis, waar statistieken kunnen worden opgevraagd van diverse grote gemeenten in Nederland.
Ten slotte is het aanvraagformulier voor de Evenementenkalender 2001-2002 met ingang van heden elektronisch verkrijgbaar, door te surfen naar 'Cultuur' en te klikken op 'Evenementen'. Een nieuwe zoekmachine, met de mogelijkheid van gewoon zoeken en geavanceerd zoeken, maakt de uitbreiding van het Digitaal Stadhuis compleet. Surf naar: www.leiden.nl/gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie