Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten opent vernieuwde boekhandel Donner

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent vernieuwd Donner

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent op vrijdag 17 november om 16.55 uur samen met nachtburgemeester Jules Deelder de vernieuwde boekhandel Donner aan het Lijnbaanplein. Donner heeft het winkeloppervlak met 2000 m2 uitgebreid naar 6000 m2. Met de nieuwe uitbreiding verbreedt Donner ook het bestaande concept van de boekhandel, waarbij digitale ontwikkelingen een rol spelen. Zo wordt het in de toekomst mogelijk niet direct leverbare boeken op bestelling te laten uitprinten. Aansluitend aan de officiële openingshandeling opent de burgemeester de tentoonstelling van de Rotterdamse kunstenaar Hans Wap. Auteur Marcel Möring spreekt een openingsrede ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie