Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CD project Herman Brood: Ciao Monkey

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMG NEDERLAND

UNIEK CD PROJECT HERMAN BROOD

BROOD VOOR ELKE BEURS

Het afscheid van de drugsverslaving van Herman Brood markeert tevens de terugkeer naar zijn muzikale roots: onvervalste rock & roll zoals alleen Brood en zijn Wild Romance die kunnen maken. Zijn nieuwe album Ciao Monkey is in meer opzichten bijzonder omdat voor het eerst in de Nederlandse muziekhistorie verschillende versies van de cd in de winkels zullen verschijnen.

Naast de normale versie met tien tracks, verschijnt er tegelijkertijd een speciale uitgave. Dat unieke schijfje bevat niet alleen drie extra nummers, er zijn ook uit te printen tekeningen van Brood toegevoegd, een screensaver, wallpaper en links naar de sites van Herman.

Bovendien zijn onder de noemer BRAND BROOD bij de winkel van Free Record Shop in Almere de tracks van Ciao Monkey los te verkrijgen. Voor een luttel bedrag kan de iets minder gefortuneerde fan daar toch zijn noodzakelijke portie Brood op een cd laten branden.

Free Record Shop baas Hans Breukhoven: Herman is een multi-artiest, die altijd weer mogelijkheden vindt om op aparte manieren zijn fans te bereiken. Ook nu weer met deze cd. Het tegelijkertijd uitgeven van drie uitvoeringen - een gewone, een luxe en de mogelijkheid om tracks van het album te downloaden - is bij mijn weten iets unieks in de wereld, in elk geval in de Nederlandse popindustrie.

Ciao Monkey zal op 17 november 2000 verschijnen.

Voor meer informatie:
BMG Nederland
Sandra Bulthuis
telnr. 035 - 6256256

14 nov 00 16:11

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie