Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsarchief LHV 'Tijd Voor Actie'

Datum nieuwsfeit: 17-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Tijd voor Actie: Nieuwsarchief


* LHV bereidt zich voor op acties
De overheid trekt volstrekt onvoldoende geld uit voor noodzakelijke verbeteringen in de huisartsenzorg. Er is grote actiebereidheid onder de huisartsen om aan te geven dat mooie woorden niet genoeg zijn om de huidige problemen op te lossen.


* Draaiboek prikactie 17 oktober bekend
Het draaiboek voor de prikactie van de RHV Nijmegen van dinsdag 17 oktober aanstaande in Den Haag is bekend.


* Huisartsenproblematiek in de media
De problematiek rond de huisartsenzorg is in de week van 9 tot 13 oktober uitgebreid aan de orde geweest in de landelijke pers en er zit nog meer publiciteit aan te komen.


* Ruim duizend huisartsen in Den Haag
Meer dan duizend huisartsen hielden op dinsdag 17 oktober 2000 een grote protestmanifestatie voor het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag.


* Reactie minister Borst op huisartsenactie Minister Borst heeft daags na de actie van 17 oktober een brief gestuurd aan de LHV. In de komende weken zal moeten blijken of het schrijven voldoende oplossingen biedt voor de noden in huisartsenland.


* Petitie Huisartsenzorg 17 oktober 2000
De integrale tekst van de petitie die op dinsdag 17 oktober tijdens de huisartsendemonstratie in Den Haag is aangeboden aan de Tweede Kamer.


* Commissie 'Tijd voor Actie' werkt aan voorstel De commissie 'Tijd voor Actie' draait inmiddels op volle toeren. Wij stellen de commissieleden graag even aan u voor.


* Niet Jaarbeurs, maar RAI plaats van manifestatie! Niet de Jaarbeurs in Utrecht, maar de RAI in Amsterdam zal op 14 december het toneel zijn van de landelijke manifestatie van huisartsen. (Lees ook het verslag van de Ledenvergadering van 9 november jongstleden.)


* Landelijke manifestatie op 14 december in de RAI De Landelijke Huisartsen Vereniging organiseert op donderdag 14 december 2000 in de congreszaal van de RAI in Amsterdam een landelijke manifestatie voor haar leden.


* Postertekst 14 december
De tekst van de wachtkamerposter voor de manifestatie van 14 december is nu ook beschikbaar om te kopieëren naar een tekstverwerkingsbestand, zelf te vermenigvuldigen en om uit te delen aan patiënten. Maar u kunt natuurlijk ook de poster in de benodigde aantallen verkleinen en kopieëren.


* Financiële claim voor huisartsenzorg
De LHV claimt een investering van 1,3 miljard gulden in de huisartsenzorg (exclusief verhoging huisartseninkomen vanwege herwaardering zwaarte en verantwoordelijkheden).


* Routebeschrijving RAI
Hoe kom ik bij de RAI


* Plattegrond RAI
Plattegrond van de RAI

© copyright LHV 2001 home . index . email/adres . Artsennet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie