Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersmaatregelen rond NCC in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 18-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Verkeersmaatregelen rond NCC

Op zaterdag 18 november bouwt Milieudefensie een zanddijk bij het Nederlands Congres Centrum. In verband hiermee is het noodzakelijke diverse verkeers-maatregelen te nemen.
Nadere afspraken tussen Politie Haaglanden, Milieudefensie en de gemeente hebben geleid tot enige wijzigingen in de eerder bekend gemaakte verkeersmaatregelen.

Komend weekend worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

Johan de Wittlaan
Van vrijdag 17 november 23.00 uur tot zaterdag 18 november 22.00 uur is de Johan de Wittlaan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Dit geldt ook voor fietsers.
Van zondag 19 november 23.00 uur tot maandag 20 november uiterlijk 5.00 uur is de Johan de Wittlaan eveneens afgesloten.

Het doorgaande verkeer richting Koningskade wordt omgeleid via de Stadhouderslaan, Groot Hertoginnelaan, Laan van Meerdervoort en Javastraat.

Verkeer in de andere richting wordt omgeleid via de Laan Copes van Cattenburch, Burgemeester Patijnlaan, Carnegielaan, Groot Hertoginnelaan en Stadhouderslaan.

Prof. Teldersweg
Op vrijdag 17 november om 23.00 uur wordt de rijbaan in de richting van de Johan de Wittlaan afgesloten. Verkeer kan dan wel in de richting van de Koningskade rijden. Deze afsluiting duurt tot zaterdag 18 november 22.00 uur (mogelijk eerder).

last update: 16 november 2000 ;pag.: 5117; auteur: 77 16 november 2000 - pag. 5117 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie