Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Soul Fever in 't Interieur Middelbeers

Datum nieuwsfeit: 18-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Niet in de eerdere versie vermeld: het optreden is op 18 november

't interieur

PERSBERICHT

Aretha Franklin's 'Think', Percey Sledge's 'When a man loves a woman' of Wilson Pickett's 'Mustang Sally' ... wie kent er niet een of meer van deze soulklassiekers. Soulmuziek vanaf de jaren zestig staat centraal in de tweede Interieuravond van dit seizoen met een optreden van de Tilburgse band Soul Fever op zaterdag 18 november.

Soul Fever bestaat uit tien ervaren muzikanten: een zanger en twee zangeressen, drie blazers, een bassiste, een drummer, een gitarist en een toetsenist. Ze zijn allen bevangen door de 'soulkoorts' (soul fever). Na hun sporen ruimschoots verdiend te hebben in verschillende muzikale settings, stond bij alle tien muzikanten vast dat ze de soulmuziek uit hun jeugd wilden herbeleven. Soul Fever belooft een avond vol dampende, energieke en swingende soul.

Voor Hans van Gorp van Soul Fever is het optreden een klein beetje een thuiswedstrijd. Als saxofonist van De Buddies maakte hij al verschillende keren succesvol kennis met het Beerse publiek.

Aanvang van het concert in café 't Dorpsplein in Oostelbeers is om 20.30 uur. De entree is zoals altijd gratis. Ook op 14 januari en 24 maart brengt het Interieur komend seizoen muziek in het Dorpsplein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie