Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Medisch Centrum Molendael Baarn krijgt parkeerdek

Datum nieuwsfeit: 18-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarn

Week 45 - 1 november t/m 8 november 2000

PARKEREN BIJ MOLENDAEL

Het parkeren bij Medisch Centrum Molendael loopt de spuigaten uit. Vooral tijdens bezoekuren staan de auto's her en der geparkeerd. Reden voor het ziekenhuis om naar een oplossing te zoeken. Geprobeerd was door het plaatsen van paaltjes op de Molenweg en langs de toegangsweg naar het ziekenhuis de overlast te beperken. Toen dat niet voldoende hielp vroeg men toestemming om aan de Ringlaan insteekhavens te mogen maken, dat werd door de Gemeente afgewezen. Het aanleggen van een parkeergarage werd te duur, vandaar dat het aanleggen van een parkeerdek boven het lagergelegen parkeerterrein de oplossing lijkt te bieden.
Met deze aanleg hoopt men vijftig parkeerplaatsen meer te krijgen. De kosten worden op ongeveer 1 miljoen gulden geschat. De directie van Medisch Centrum Molendael heeft al contact met de Gemeente, een artikel 19 procedure ( de bebouwingsgrenzen van het geldende bestemmingsplan zijn inmiddels bereikt) moet nog worden doorlopen. Verloopt dit alles voorspoedig dan hoopt men het parkeerdek in de zomer van 2001 klaar te hebben.

Ans van Egdom ans@a-net.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie