Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: District Lekstroom 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 18-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-11-2000

Politiebericht Utrecht: District Lekstroom 11.00 uur
Snelheidscontrole

MONTFOORT - Op vrijdag 17 november tussen kwart over negen en half elf heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de M.A. Reinaldaweg. Van de 330 gecontroleerde automobilisten overschreden 55 bestuurders de maximum snelheid van 80 km p/u . Bij deze controle bedroeg de hoogst gemeten snelheid 113 km p/u.

Pech voor brokkenmaker

IJSSELSTEIN Gistermiddag 17 november omstreeks 09.00 uur had een 23-jarige bestuurder van een personenauto moeite met parkeren. Een politieman in zijn vrije tijd zag het e.e.a. gebeuren en hoorde op een gegeven moment een doffe klap en zag een andere auto behoorlijk schudden. De brokkenpiloot keek vervolgens schichtig om zich heen en ging er met zijn auto vandoor.
Gelukkig voor de benadeelde reed hij precies in de richting van de politieman die de brokkenmaker vervolgens staande hield. Zijn gegevens werden genoteerd en deze zullen worden doorgegeven aan de eigenaar van het beschadigde voertuig.

Neppistolen in beslag genomen

IJSSELSTEIN Vrijdag 17 november kreeg de politie een melding dat op een school docenten hadden gezien dat een 9-jarig jongetje met een van niet van echt te onderscheiden pistool werd bedreigd. Na onderzoek bleek dat twee 16-jarige scholieren inderdaad in het bezit waren van een neppistool. De zaak zal verder worden afgehandeld door de Jeugd- en Zedenpolitie. Beide neppistolen werden in beslag genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie